Kondroin Forte таблети

760.00 ден

Краток опис на производот:

Kondroin forte е додаток во исхраната кој е комплементарен извор на глукозамин и хондроитин за зглобовите и коските. Наменети се за намалување на болката и подобрување на функцијата на зглобовите, како дополнителна терапија при дегенеративни промени во зглобовите, за превентивна заштита на зглобовите кај спортски повреди за луѓе кои се занимаваат со спорт и рекреација, а се препорачуваат и за постари лица

SKU: 3858881243040

Производител

Dietpharm Logo