Magnevital горки јони за опуштање ќеси

355.00 ден

Краток опис на производот:

Горките јони за опуштање, Магнезиум хлорид придонесуваат во намалувањето на заморот, за нормално функционирање на нервниот систем, во работата на мускулите, за нормална функција на психата, во одржувањето на коскената маса и забите, при синтеза на протеините, во одржувањето на електролитната рамнотежа.

SKU: magnesium-joni

Бренд

Protect Logo

Производител

Esensa logo