Multi Essence Vitamin D3 4000 IU таблети

270.00 ден

Краток опис на производот:

Multi Essence Vitamin D3 4000 UI таблетите придонесуваат за нормална функција на имунолошкиот систем, за нормална мускулна функција, за одржување здрави коски.

SKU: 5310001268671

Бренд

Multi Essence logo

Производител

Alkaloid Skopje Logo