NoDol капсули

520.00 ден

Краток опис на производот:

NoDol капсули е комплетна и оригинална формула со природни состојки за подобрување на флексибилноста и  за отстранување на болките во зглобовите.

SKU: 8008843003952

Детален опис на производот:

NoDol капсули е комплетна и оригинална формула со природни состојки за подобрување на флексибилноста и  за отстранување на болките во зглобовите.

Потполно ефикасен благодарение на комплексната комбинација од глукозамин, хондроитин-сулфат, МСМ, билките ѓаволова канџа, алое, врба и арника. Го намалува отокот и вкочанетоста, ја олеснува подвижноста, ја намалува болката и воспалението.

Глукозаминот, хондроитинот и ѓаволовата канџа се корисни за подобрување на флексибилноста и мобилноста на зглобовите.
Манганот придонесува за нормално формирање на сврзното ткиво и здрави коски.

Алое вера е корисно поради нејзиното антиоксидативно дејство за заштита на клетките од слободните радикали.