Oligogal Magnezijum direct ќеси

280.00 ден

Краток опис на производот:

Oligogal Magnezijum Direct е дополнителен извор на магнезиум, витамини Б1, Б6, К2, Д3 и фолати, наменет за спортисти и луѓе кои се чувствуваат уморни и исцрпени.

SKU: 8608808191641

Производител

Galenika logo