Omega 3 со EPA + DHA капсули

390.00 ден

Краток опис на производот:

Dietpharm Omega 3 со EPA + DHA се наменети за здравјето на срцето. Тие придонесуваат за нормално функционирање на срцето, придонесуваат за нормално функционирање на мозокот и одржуваат нормален вид.

SKU: 3858881240483

Производител

Dietpharm Logo