Pikovit 1+ сируп

240.00 ден

Краток опис на производот:

Сирупот Pikovit содржи девет есенцијални витамини кои имаат улога во регулацијата на бројни биохемиски процеси во телото.

SKU: 3838989570071

Производител

KRKA logo