NBL Probiotic Gold ќеси

1,050.00 ден

Краток опис на производот:

NBL Probiotic Gold претставува пребиотски, пробиотски и витамински производ кој се користи за одржување на здравјето на цревата и го поддржува имунолошкиот систем. Пробиотиците се живи микроорганизми, кои живеат во гастроинтестиналниот тракт и играат важна улога во варењето на храната и имунитетот.

SKU: probiotic-gold

Производител

Nobel logo