REFEMIN капсули

335.00 ден

Краток опис на производот:

REFEMIN капсулите кои во својот состав имаат Цимицифуга придонесуваат за намалување на тегобите предизвикани од менопауза како што се топли бранови, потење, немир и раздразливост.

SKU: 3858881241893

Детален опис на производот:

REFEMIN капсули Диетски производ

  • Додаток во исхраната со цимицифуга
  • Cimicifuga racemosa придонесува за намалување на тегобите предизвикани од менопауза како што се топли бранови, потење, немир и раздразливост. Се употребуваат и при пореметување на менструалниот циклус кај девојки и млади жени,а исто така ги ублажува предменструалните и дисменороични тешкотии.

1 капсула содржи:
10 мг сув екстракт на ризомот Цимицифуга рацемоза

Пакување:
30 капсули

Упатство за употреба:
1 до 2 капсули на ден во тек на оброк