S-Men ќеси

1,680.00 ден

Краток опис на производот:

S-Men ќесите се користа за сосревање и мобилност на спермата, зголемување на бројот на сперматозоиди, зголемувањето на волуменот на спермата и плодноста, подобрување на функцијата на простатата и обезбедување на оптимални нивоа на тестостерон во крвта.

SKU: s-men

Производител

Fortex Logo