SEBAMED Baby детски сапун со пантенол

240.00 ден

Краток опис на производот:

Sebamed Baby сапунот нежно ја чисти детската кожа и го зачувува хидролипидниот слој на кожата.

SKU: 4103040113672

Бренд

Sebamed Logo

Детален опис на производот:

Sebamed Baby Cleansing Bar – детски сапун со пантенол

Нежно ја чисти детската кожа и го зачувува хидролипидниот слој на кожата. Комбинацијата од витамини и аминокиселини ја хидрираат и негуваат детската кожа и ја прават глатка и мека. Пантенолот ја стимулира регенерацијата на кожата.

  • За нежна кожа рН 5,5
  • Го промовира развојот на киселата обвивка на кожата
  • Дерматолошки/клинички тестиран

Пакување:
100 g