Septolete total спреј

235.00 ден

Краток опис на производот:

Septolete Total спрејот ја отстранува причината за инфекција и ги лекува болката и воспалението, соодветен е за употреба како во почетните фази на иритација на грлото, така и при болно и отечено грло.

SKU: 3838989653774

Производител

KRKA logo