UNISEPT течност за испирање на усната шуплина

420.00 ден

Краток опис на производот:

InterMed Unisept Mouthwash течност за уста, за брзо и ефикасно третирање на боспаление на непца (гингивитис) и бактериски дентален плак и полесни повреди и полесни иритации на усната празнина предизвикани од: дентални процедури, ортодонтски апликации, протези, афти, гингивитис.

SKU: 5205152002338

Производител

InterMed Pharmaceutical Laboratories Logo