Curaprox ultra soft 5460 четка за заби

350.00 ден

Краток опис на производот:

Curaprox ultra soft 5460 е единствена и ултра нежна четка со 5460 меки влакна.

SKU: 7612412423143

Бренд

Curaprox logo

Производител

Curaden logo