URIFAR Forte ќеси

1,230.00 ден

Краток опис на производот:

Urifar Forte содржи шеќер Д-маноза, добро проучен тип на шеќер кој се наоѓа во овошјето (брусница), популарен во модерните додатоци за уринарно здравје. Поголемиот дел од него не се метаболизира во телото и се мие со урина.

SKU: urifar-forte-kesi

Производител

Sensilab logo