Vital Pregna капсули

765.00 ден

Краток опис на производот:

Vital Pregna e додаток во исхраната за здравје и благосостојба на жени кои се обидуваат да забременат, веќе бремени жени и жени кои дојат. За целосен развој на вашето бебе.

SKU: 4009932957969

Бренд

Doppelherz Logo

Производител

Queisser Pharma Flensburg logo