SYNERGY Zinc таблети

440.00 ден

Краток опис на производот:

Zinc SYNERGY е моќен минерал кој ни е потребен за здрав имун систем, за правилна функцијата на тироидните хормони, половите хормони и за одржување на нормално ниво на глукоза во крвта (инсулинот).

SKU: 670579464215

Производител

Synergy logo