Forvita Flexi Aktiv капсули

520.00 ден

Краток опис на производот:

Forvita Flexi aktiv капсулите се употребуваат при болки во зглобовите предизвикани од дегенеративни промени, повреди, спортување и други видови на зголемена физичка активност.

SKU: 5310090005881

Бренд

Forvita logo

Производител

ReplekFarm logo