Silimarin DUO таблети

315.00 ден

Краток опис на производот:

Silimarin DUO е производ наменет за одржување на здравјето на црниот дроб на база на силимарин. Се применува при нарушување на функцијата на црниот дроб при: хроничен хепатис Б и Ц (воспалителна болест на црниот дроб), оштетување на црниот дроб поради изложеност на алкохол со престанок на внесување на алкохолни пијалаци во организмот, цироза на црн дроб.

SKU: 5310125001819

Производител

Fitofarm Logo