La Roche-Posay

Дерматолошката компанија La Roche-Posay располага со производи кои се точно формулирани за прецизно решавање на дерматолошките проблеми на пациентите. Компанијата вложува во опширно истражување и се посветени на развивање на безбедни и ефективни производи кои се препорачани од голем број светски дерматолози.